Home   >  Lenovo Services   >  Personal & Home Office   > 

Serviciile Lenovo pentru acasă și pentru biroul de acasă


Lenovo Services for Home and Home OfficePortofoliul nostru cuprinzător de servicii premiate oferă opțiuni flexibile, care satisfac necesitățile computerului dvs. personal și ale celui de la biroul de acasă. Extinderile garanției, opțiunile convenabile de service la domiciliu și protecția în caz de deteriorare accidentală vă protejează investiția, datele și fișierele personale.


Informații privind garanția

  • • Extinderea perioadei de garanție este disponibilă pe perioade de până la cinci ani (în funcție de sistemul dvs) și vă oferă o soluție pe termen fix, cu costuri fixe, care vă permite să evitați problemele generate de cheltuielile neprevăzute cu reparațiile.

  • • Opțiunile de garanție superioare vă permit să optimizați nivelul de service pentru a satisface necesitățile dvs. esențiale de asistență. Treceți la o opțiune convenabilă de service la sediul dvs. pentru a evita timpii morți asociați cu trimiterea echipamentelor în unitățile de service.

Vedeți dacă echipamentul este în garanție, când expiră termenul de garanție sau treceți la o opțiune de service superioară. Vedeți dacă echipamentul este în garanție, când expiră termenul de garanție sau treceți la o opțiune de service superioară.


Opțiuni flexibile


Trimitere în service prin poștă sau curier:

  • • Acoperă piesele și manopera, iar transportul (inclusiv ambalarea) sau trimiterea la centrul de service sunt plătite de Lenovo.

Service la domiciliu:

  • • Acoperă piesele și manopera, iar repararea se desfășoară la domiciliul clientului.¹

Service în garanție internațională (IWS):

  • • Acoperă reparațiile PC-ului pentru clienții care necesită reparații în garanție în timpul călătoriilor internaționale.²
  • • Pot fi disponibile opțiuni de service suplimentare în anumite țări pentru unele sisteme Lenovo.³

Vizualizați o listă a țărilor și numerelor de telefon unde puteți obține service în garanție internațională.


Protecție în cazul unei deteriorări accidentale

Lenovo Services – Accidental Damage ProtectionServiciul de protecție în cazul unei deteriorări accidentale de la Lenovo¹ (ADP) vă protejează investiția de deteriorări neacoperite de garanție, permițându-vă să evitați problemele generate de cheltuielile neprevăzute cu repararea PC-urilor.

  • • ADP vă protejează PC-ul împotriva deteriorărilor ce pot apărea în timpul exploatării sau împotriva daunelor structurale care se datorează unor accidente comune, precum căderea de la înălțime, contactul cu lichide, șocurile electrice sau defecțiunile ecranului integrat și vă pot ajuta să economisiți sume semnificative legate de costul reparațiilor sau de cumpărarea unui nou PC.

Localizați furnizorul de servicii autorizate Lenovo din zona dvs

Găsiți un furnizor de servicii


Piese de schimb pentru un PC aflat în afara termenului de garanție

Lenovo Services – Spare PartsLenovo piese de schimb este cea mai bună sursă de piese de schimb originale Lenovo și de actualizări pentru PC-urile dvs. Lenovo.


Suntem aici pentru a ajuta.  Apelați 0800 896 670 pentru produsele din seriile IdeaPad, IdeaCentre, IdeaPad Tablet k1 si Lenovo B, V, G.  sau 021230 0314 pentru produsele din seriile ThinkPad, ThinkCentre, ThinkStation si ThinkServerși vorbiți cu un reprezentant Lenovo.Linkuri asociate
Asistență tehnică

Încercați serviciul nostru premiat de asistență online.
Aflați mai multe >


Print this pagePrint this page
 

1-Protecția în cazul deteriorării accidentale este un serviciu furnizat în unitățile de service