Home   >  Lenovo Services   >  Enterprise   > 

Serviciile Lenovo pentru întreprinderi mari


Lenovo Services for Large EnterpriseClienţilor corporativi Lenovo le oferă un portofoliu cuprinzător de servicii cu valoare adăugată cu asistență pe parcursul întregului ciclu de viață al activelor Lenovo. Oferta noastră de servicii premiate optimizează productivitatea și sporește satisfacția forței de muncă prin eliminarea timpilor morți, astfel încât dvs. și personalul IT vă puteți concentra asupra aspectelor esențiale ale afacerii dvs.

Lenovo oferă organizației o soluție cu sursă unică pentru toate necesitățile dvs. de service, de la implementare până la recuperarea activelor depășite moral. Serviciile noastre vă permit să estimați mai exact cheltuielile IT, să respectați mai bine acordurile privind nivelul de calitate a serviciilor și să determinați o mai mare satisfacție a utilizatorilor finali. Permiteți ofertelor de servicii și competenței Lenovo să vă ajute să profitați la maxim de investiția în PC-uri.


Serviciile de asistență în garanție Lenovo

ThinkPlus ServicesServiciile de asistență în garanție Lenovo vă oferă opțiuni flexibile care satisfac necesitățile variabile ale afacerii dvs. Vă oferim o soluție cu sursă unică la nivel global care vă ajută să vă atingeți obiectivele de eficiență a costurilor, niveluri de calitate a serviciilor mai înalte, productivitate și satisfacție pentru utilizatorii finali, oriunde se află aceștia!Aflați mai multe


Serviciile în garanție Lenovo

  • • • Extinderea garanției este disponibilă pentru perioade de până la cinci ani (în funcție de sistemul dvs.) și vă oferă o soluție de service pe termen fix, cu costuri fixe, care vă permite să corelați ciclurile de înnoire a echipamentelor și să estimați cu exactitate cheltuielile cu echipamentele.
  • • • Opțiunile superioare de garanție vă permit să variați timpul de reacție și nivelul de calitate a serviciului în funcție de necesitățile dvs. esențiale de asistență. Sunt disponibile servicii convenabile la sediul clientului¹ și service de pe o zi pe alta, astfel încât personalul IT se poate concentra asupra aspectelor critice ale afacerii dvs.


Serviciile de protecție Lenovo


Protecție împotriva deteriorării accidentale

Protection ServicesServiciul de protecție împotriva deteriorării accidentale de la Lenovo² oferă un mod previzibil de a vă proteja de reparațiile care nu intră în garanția PC-urilor, permițându-vă să evitați întreruperea productivității, în timp ce minimizați costurile neprevăzute generate de reparația PC-urilor.

  • • • ADP vă protejează PC-ul împotriva deteriorărilor ce pot apărea în timpul exploatării sau împotriva daunelor structurale care se datorează unor accidente comune, precum căderea de la înălțime, contactul cu lichide, șocurile electrice sau defecțiunile ecranului integrat și vă pot ajuta să economisiți sume semnificative legate de costul reparațiilor sau de cumpărarea unui nou PC. Aflați mai multe.

Serviciul Păstrați-vă unitatea

Protection ServicesServiciul Păstrați-vă unitatea de la Lenovo vă permite să vă păstrați unitatea și datele în cazul puțin probabil al unei defectări a acesteia. Cu KYD, îmbunătățiți securitatea datelor și diminuați riscul de răspundere civilă dacă organizația dvs. operează cu informații confidențiale.

Puteți șterge permanent date legate de afacere cum și când doriți. KYD vă scutește de necesitatea de a urmări hardurile defecte în circulație și elimină documentația asociată acestora, eliberând resurse IT pentru necesitățile esențiale ale afacerii. Aflați mai multe.


Suntem aici pentru a ajuta.  Apelați 0800 896 670 pentru produsele din seriile IdeaPad, IdeaCentre, IdeaPad Tablet k1 si Lenovo B, V, G.  sau 021230 0314 pentru produsele din seriile ThinkPad, ThinkCentre, ThinkStation si ThinkServer 1-866-968-4465 și vorbiți cu un reprezentant Lenovo.Linkuri asociate
Asistență tehnică

Încercați serviciul nostru premiat de asistență online.
Aflați mai multe >

Print this pagePrint this page
 

1 – Disponibilitatea diferă în funcție de regiune

2 – ADP este un serviciu furnizat în service