Home   >  Lenovo szolgáltatások   >  Táblagép szolgáltatások   > 

Lenovo szolgáltatások a ThinkPad táblagép számára


Lenovo Services for ThinkPad TabletA Lenovo’s ThinkPad® táblagépe az Ön mindenese. Az egyetlen táblagép a mai piacon, mely a vállalkozói szintű szolgáltatások teljes portfólióját nyújtja olyan különleges funkciókkal gazdagítva, melyek révén Ön könnyebben kezelheti a különböző eszközöket, illetve több testreszabási, biztonsági és eszközkövetési lehetőséggel élhet. A Lenovo ügyfelei számára egy olyan globális és megbízható egyforrású megoldást kínál, mely termékspecifikus szakértelmet garantál.


Mit ajánlunk?
Ajánlott szolgáltatásokRészletek
Átmeneti szolgáltatások Távoli telepítés, lemezképkészítés és termékcímkézés
Garanciahosszabbítások 2 vagy 3 év beküldési/szerviz garancia
Garanciakiterjesztések 1, 2 vagy 3 év a helyszínen1¹

Versenytársaival ellentétben a Lenovo az alábbiakat kínálja:
  • • A helyszíni támogatás kényelmét (ahol ez rendelkezésre áll), jelentősen csökkentve az üzemszünetet.
  • Garanciahosszabbításokat árom teljes évre, szemben a legtöbb versenytárs által kínált szokásos egy évvel.
  • Egyéni lemezképkészítést a Lenovo szakértőitől annak érdekében, hogy minden egyes táblagép testreszabott biztonsági beállításokkal rendelkezzék az üzembe helyezés előtt, ezáltal időt és pénzt spórolva meg.
  • ermékcímkézési szolgáltatásokat a gyárban. Ezzel időt spórolhat meg, és azonnali felügyelettel rendelkezhet táblagépei fölött – már az első naptól kezdve.

Garanciahosszabbítások és -kiterjesztések

A garanciahosszabbítás védi beruházását és lehetővé teszi, hogy ThinkPad táblagépe a várt élettartama során mindvégig garanciális legyen. A garanciakiterjesztés révén hozzáférhetővé válnak a szolgáltatások és válaszidők magasabb szintjei, mint amilyen például a helyszíni vagy a következő munkanapi szolgáltatások. A ThinkPad táblagépre érvényes garanciahosszabbítások 2 vagy 3 éves periódusra szólnak (teljes időtartam), az eredeti garancia kezdetétől számítva.

Átmeneti szolgáltatások – Lemezképkészítés, biztonság és termékcímkézés

A táblagépeknek jelentős mértékű testreszabáson kell átesniük, mielőtt készen állnának az üzleti használatra. A Lenovo egyedülálló átmeneti szolgáltatásai biztosítják a testreszabást, illetve a biztonsági és nyomon követési feladatok elvégzését annak érdekében, hogy táblagépei hatékonyan beépülhessenek szervezete életébe. Lemezkép-készítési technológiai központunk távoli telepítést kínál egyetlen érintkezési ponttal, ezáltal szervezete időt és pénzt takaríthat meg, ugyanakkor növelheti a termelékenységet, és biztosíthatja a vállalati környezet számára szükséges biztonságot. Tudjon meg többet.


Azért vagyunk itt, hogy segítsünk.  Hívja az 1-866-968-4465 számot és beszéljen a Lenovo képviselőjével.


Take a quick surveyTake a quick surveyEmail this pageEmail this pagePrint this pagePrint this page
 

1. A helyszíni szolgáltatások csak a fővárosokban állnak rendelkezésre. A másnapi szolgáltatás nem garantált.