Home   >  Lenovo szolgáltatások   >  Lemezkép-készítési szolgáltatások   > 

Lenovo szolgáltatások – Lemezkép-készítési szolgáltatások


Lenovo Services – Imaging ServicesA mód, ahogyan gondoskodik számítógépeiről, befolyásolja azt, hogy megkapja-e a várt eredményeket beruházásától. A számítógép-rendszerek előkészítése, megtervezése és üzembe helyezése időigényes és költséges tevékenységek. A Gartner1 szerint a szervezetek rendszerenként 300 dollárral többet költenek az új számítógépek lemezképének manuális elkészítésével, betöltésével és konfigurálásával. A Lenovo lemezkép-készítési szolgáltatásainak átfogó portfóliója a hatékonyság és teljesítmény tökéletes egyensúlyát nyújtja, a költséges, munkaigényes szolgáltatások helyett automatizált, eljáráskönnyítő iparágvezető gyakorlatokat kínálv

A Lenovo lemezkép-tervezői szolgáltatásai révén Ön közvetlenül megtapasztalhatja a Lenovo tervezői szakértelmét. Testre szabott lemezképet kínálunk, megfelelve szervezete igényeinek, maximalizálva hardver beruházását és jelentősen megnövelve rendszereinek élettartamát.


 • • Szabványos/statikus lemezképek – gyors reakciót tesz lehetővé a lemezkép-változásokra vagy üzembe helyezési igényekre
 • • Dinamikus lemezképkészítés – a lemezkép változékonyságát egyetlen üzembe helyezési megoldássá egyesíti
 • • Intelligens lemezképkészítés – a Lenovo hardvert és a felhasználó Windows 7 lemezképét egyetlen dinamikus lemezkép-készítési megoldássá egyesíti
 • • Enhanced Experience technológia (EET) – lemezképkészítés a Windows 7 teljesítményének maximalizálása érdekében
 • • Lemezkép-ellenőrzés – érvényesíti lemezképét, és korábban azonosítja a hibákat az üzembe helyezési eljárás során
 • • ImageUltra – a vállalat összes lemezkép-készítési követelményét egyetlen intelligens üzembe helyezési megoldássá egyesíti Tudjon meg többet

Miért a Lenovo?


Iparágvezetők
 • • 1996-ban jött létre
 • • A szakemberek/mérnökök több mint 200 év lemezkép-készítési tapasztalatát felhasználva dolgoznak
 • • Több mint 8 millió egyéni lemezkép telepítése több mint 3000 ügyfél számára
 • • ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkezik

Világméretű lefedettség
 • • Négy helyszín biztosítja a világméretű lefedettséget
 • • Globálisan szabványosított egyéni lemezkép-készítési eljárások

call us nowLenovo szolgáltatások – Szabványos lemezkép-készítési szolgáltatások

Lenovo Services – Imaging Services A Lenovo lemezkép-készítési szolgáltatásai csökkentik költségeit, hozzájárulnak a gyorsabb üzembe helyezéshez, és mérsékelik az üzembe helyezés során előforduló hibák lehetőségét.

Egyéni lemezkép készítése - Felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy meghatározhassuk lemezképkészítéssel kapcsolatos igényeit. Ezt követően létrehozunk egy egyéni lemezképet, mely egy nyelvet, egy operációs rendszert és vállalata alkalmazásait tartalmazza. A tesztelés után elküldjük Önnek végső áttekintésre és jóváhagyásra.

Egyéni lemezkép készítése további nyelveken - Miután tanácskoztunk Önnel, létrehozunk egy új lemezképet egy további nyelven, mely egy operációs rendszert és vállalata alkalmazásait tartalmazza.

További eszközillesztő hozzáadása - Amennyiben Ön további eszköz opciókat szeretne hozzáadni a szabványos előtöltéshez, hozzáadjuk az Ön által megadott eszközillesztőket és jóváhagyjuk a kohuatibilitást. Ennek eredményeképpen lemezképe kész lesz a hardver konfigurációkkal való együttműködésre.


Az ügyfél által biztosított lemezkép módosítása vagy áttelepítése - Miután tanácskoztunk Önnel, elvégezzük a kért módosításokat létező lemezképén. Azonosítjuk és megoldjuk a lemezképen talált problémákat, és ellátjuk Önt a megfelelő tanácsokkal. A tesztelést követően elküldjük Önnek végső áttekintésre és jóváhagyásra.


Az ügyfél által biztosított lemezkép ellenőrzése - Konzultációt és tesztterv kidolgozását foglalja magában. Miután leteszteltük lemezképét, küldünk Önnek egy átfogó jelentést a lemezképen talált problémákról, mely a megoldási dokumentációt is tartalmazza. Miután Ön elvégezte a módosításokat, a Lenovo újra jóváhagyja új lemezképét.

Lemezkép előkészítése a gyártás számára -  Mielőtt betöltenénk a lemezképét, megbizonyosodunk arról, hogy a rendszerindítás megfelelő, vírusmentes, illetve nincsenek szembetűnő lemezkép-problémák, majd előkészítjük a gyártás számára.


Megszakított hardverképkészítés -Mivel az ügyfelek meghosszabbítják hardverük élettartamát, a Lenovo képes létrehozni egy lemezképet annak érdekében, hogy az elavult hardvert a vállalat jelenlegi operációs rendszerével és szoftvereivel működtesse. Lemezképeket hozunk létre, telepítünk át/módosítunk az új és már meglévő hardverek zökkenőmentes integrációja érdekében, és ezáltal csökkentjük azokat a változókat, melyek növelik a fenntartási költségeket. Előfordulhat, hogy ehhez az ügyféltől hardvereket kérünk tesztelésre.


Szakember kiszállása a helyszínre szabványos lemezképkészítés céljából - Most már lehetségessé vált, hogy a Lenovo lemezképkészítő szakembere a fenti szolgáltatások bármelyikét az ügyfél telephelyén végezze, és ne a Lenovónál. A helyszíni szolgáltatás jelenleg csak az Egyesült Államokban áll rendelkezésre.


call us nowLenovo szolgáltatások – ImageUltra szolgáltatások

Lenovo Services – Imaging ServicesAz ImageUltra segítségével hihetetlenül egyszerűen tud dolgozni számos operációs rendszerrel és nyelvvel, számítógéppel és csoportalkalmazással a vállalkozásán belül.

Egyszerűsítés
ImageUltra szolgáltatáso


Azon vállalkozások, melyek igénybe veszik az ImageUltra szolgáltatásokat, fel vannak készülve az új hardverre való gyors, zökkenőmentes áttérésekre, rögtön annak bejelentését követően, mivel a hardver illesztőprogramjai leválaszthatók az alap operációs rendszerről és az alkalmazás, szoftver lemezképéről.


ImageUltra szolgáltatáso

Lemezkép-készítés- Egyetlen lemezkép létrehozása a Lenovo asztalai számítógépek és laptopok számára.

Előkészítés a gyártás számára - Előkészíti az ügyfél létező ImageUltra Builder lemezképét a gyártás számára az ügyfél testre szabott konfigurációira való előtöltés esetén.

Ellenőrzés - Teszteli a lemezképet a pontosság ellenőrzéséhez, az ügyfélnek pedig elküldi az eredmények összefoglalóját.

Módosítás/áttelepítés - Konzultál az ügyféllel és teszttervet állít fel, elvégzi a szükséges módosításokat a létező lemezképen, azonosítja/megoldja a problémákat.

Modulfejlesztés -  Egyéni modulokat hoz létre ügyfélkérés alapján az ügyfélprogram bitjeiből.


call us nowLenovo szolgáltatások – Ügyfél-visszacsatolás a lemezkép-készítési szolgáltatásokkal kapcsolatban

Miért a Lenovo?

Lenovo Services – Imaging ServicesA Lenovo lemezkép-készítési technológiai központja megoldások átfogó portfólióját kínálja annak érdekében, hogy támogassa a vállalkozásában bekövetkező átmeneteket. A kitűnő személyzetnek és az innovatív megoldásoknak köszönhetően Lenovo lemezkép-készítési technológiai központja teljes figyelmet biztosít, értékes szolgáltatást nyújtva elégedett ügyfelei számára.


Iparágvezetők
 • • 1996-ban jött létre
 • • A szakemberek/mérnökök több mint 200 év lemezkép-készítési tapasztalatát felhasználva dolgoznak
 • • Több mint 8 millió egyéni lemezkép telepítése több mint 3000 ügyfél számára
 • • ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkezik

Világméretű lefedettség
 • • Négy helyszín biztosítja a világméretű lefedettséget
 • • Globálisan szabványosított egyéni lemezkép-készítési eljárások

„A Lenovo szolgáltatásai valóban hatékonyak. Igazi Lenovo-központtá válunk a számítógépek üzembe helyezésekor.”
IT-menedzser,
Orange megyei iskolák, Észak-Karolina

„A Lenovo lemezkép-készítő szolgáltatása révén a tanulók rendszereit személyre szabták a rendszerindításkor. Az adatmentés- és visszaállítás funkció igen hasznosnak bizonyult a laptopok üzembe helyezésének első napján, amikor sok rendszernek újra kellett készíteni a lemezképét."
IT-menedzser,
Daviess megyei iskolák, Kentucky

„A QinetiQ munkaidőt és pénzt takarított meg az első üzembe helyezés alkalmával azáltal, hogy nem kellett felügyelnie a lemezkép-készítési folyamatot a helyszínen. A Lenovo szállítási eljárása szintén megfelelt magas szintű biztonsági követelményeinknek."
Alelnök, információ-technológia
QinetiQ, Egyesült Királyság 

„Az Egro azt szerette volna kis számú személyzete miatt, hogy notebookjai egyéni lemezkép-készítési eljárással legyenek előtöltve, így a Lenovo lemezkép-készítési technológiai központja által kínált ImageUltra szolgáltatásokat vette igénybe."
Igazgató
EGRO, Svájc


További ügyfelek értékelései... 

„Nagyra értékelem az Önök lemezkép-készítői központja által nyújtott minőséget és törekvést. Amikor megkapom a lemezképeket, semmit nem kell változtatnom rajtuk. Ezzel időt és pénzt egyaránt spórolhatok. Köszönöm, Lenovo."

„Nagyszerű volt együttdolgozni a lemezkép-készítői központ személyzetével, akik valóban hozzájárultak projektjeim sikeréhez."

„A szolgáltatás kitűnő volt, nehéz lenne bármilyen jellegű fejlesztési ötletet javasolnom."

„Hihetetlen jó tapasztalataim vannak a Lenovo lemezkép-készítői központja személyzetével való együttműködés terén. A közreműködés semmiképp nem az utolsó volt, mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon szűkös volt a határidőnk, és a Lenovo szakembere minden gond nélkül megoldotta a helyzetet. Igazán jó érzés volt!”

„Az Önök személyzete gyors, hatékony és segítőkész. A teljes folyamat nagyszerű volt. Talán következő alkalommal el kellene követniük néhány kisebb hibát, hogy adhassak néhány fejlesztési ötletet."

„A lemezkép-készítői központ szakembere kitűnő munkát végzett, folyamatosan közölte velünk, hogy mire van szükség, a végén pedig közösen teszteltük le az eredményt. Szükség volt néhány kisebb igazításra, de azokat is nagyon gyorsan és hatékonyan megoldotta. Kitűnő munka!”


call us now


Print this pagePrint this page
 

1 - Toolkit, the Cost to Migrate Windows 7 (Toolkit, a Windows 7-re való áttérés ára), Gartner, 2009. október 16., #G00171501

* A Lenovo lemezképkészítő központjai: Research Triangle Park (Észak-Karolina); Yamato (Japán); Shenzhen (Kína) és Pozsony (Szlovákia). Ezek a központok egyéni lemezképkészítést, menedzsmentet, összeférhetőségi tesztet és más szolgáltatásokat biztosítanak.