Home   >  Lenovo Services   >  Enterprise   > 

Lenovo szolgáltatások – Nagyvállalkozások


Lenovo Services for Large EnterpriseVállalkozói ügyfelek számára a Lenovo hozzáadott-érték szolgáltatások széles körű portfólióját nyújtja, mely Lenovo-termékeit teljes életciklusukon keresztül támogatja.  Díjnyertes szolgáltatásaink növelik a termelékenységet és alkalmazottai elégedettségét azáltal, hogy csökkentik az üzemszünetet, és lehetővé teszik, hogy Ön és IT-személyzete a vállalatkritikus problémákra összpontosíthasson.  

A Lenovo partnerségre lép szervezetével és egyforrású megoldást kínál összes szolgáltatási igényére az üzembe helyezéstől az elöregedett eszközök értékének visszanyeréséig. Szolgáltatásaink lehetővé teszik az Ön számára, hogy pontosabban megtervezhesse IT-kiadásait, jobb szolgáltatásszint-szerződéseket tudjon kötni és nagyobb mértékű végfelhasználói elégedettséget érjen el. Bízza magát a Lenovo szolgáltatások egyedülálló kínálatára és szakértelmére, hogy a legtöbbet hozhassa ki számítógép-beruházásából.


Lenovo garanciatámogatási szolgáltatások

A Lenovo garanciatámogatási szolgáltatásai rugalmas megoldásokat kínálnak annak érdekében, hogy megfeleljenek változó üzleti igényeinek.  Az egész világra kiterjedő, egyforrású megoldást kínálunk, melynek révén Ön megvalósíthatja költséghatékonyságra, a fejlett szolgáltatási szintekre, illetve a végfelhasználói termelékenységre és elégedettségre vonatkozó célkitűzéseit, bárhol is tartózkodjon a világon! Tudjon meg többet.


Lenovo garanciális szolgáltatások

  • • A garanciahosszabbítások legtöbb öt évig állnak rendelkezésre (rendszerétől függően), és rögzített lejáratú, rögzített költségű megoldást kínálnak, melynek révén Ön összehangolhatja a vállalati frissítési ciklusokat, és pontosan betervezheti eszközköltségeit.
  • • A garanciakiterjesztések lehetővé teszik az Ön számára a válaszidő és a szolgáltatási szint módosítását, hogy azok megfeleljenek kritikus támogatási igényeinek. Kényelmes helyszíni1 és következő munkanapi szolgáltatások állnak rendelkezésére annak érdekében, hogy Ön és IT-személyzete a vállalatkritikus problémákra összpontosíthasson.


Lenovo védelmi szolgáltatások

„Véletlen sérülés elleni védelem”

A Lenovo „Véletlen sérülés elleni védelem” szolgáltatása2 révén Ön előre meghatározhatja a nem garanciális számítógépek javítási költségeit, elkerülve a termelékenység megszakítását, miközben minimálisra csökkenti a váratlan számítógép-javítási költségeket.

  • • Az ADP megóvja beruházását a leesések, kiömlések, áramhullámlökések okozta működési vagy strukturális sérülésektől, illetve az integrált képernyő meghibásodásától, így Ön jelentősen csökkentheti a javítások vagy új számítógép vásárlása során adódó kiadásokat.Tudjon meg többet.

„Őrizze meg a merevlemezt”

A Lenovo „Őrizze meg a merevlemezt” szolgáltatása lehetővé teszi az Ön számára, hogy megtartsa merevlemezét és az azon tárolt adatokat abban a valószínűtlen esetben, ha merevlemeze meghibásodna. A KYD szolgáltatás növeli az adatbiztonságot, és potenciálisan csökkenti a polgári jogi felelősséggel kapcsolatos kockázatokat, ha szervezete érzékeny információkat kezel.

Ön rendelkezik az üzleti adatokkal a maga szabta feltételek szerint, amikor és ahogyan igényli. A KYD igénybevételével nem szükséges a hibás merevlemezek szállításának ellenőrzésével és a kapcsolódó papírmunkával foglalkoznia, így az IT-személyzet a küldetéskritikus vállalati tevékenységekre összpontosíthat. Tudjon meg többet.Azért vagyunk itt, hogy segítsünk.  Hívja az 1-866-968-4465 számot és beszéljen a Lenovo képviselőjével.


Print this pagePrint this page
 

1 – Availability differs by region

2 – ADP is a depot delivered service