Home   >  Lenovo szolgáltatások   >  Kis- és középvállalatok   > 

Lenovo szolgáltatások kis- és középvállalatok számára


Lenovo Services for Small and Medium BusinessesAz Ön számára ott van vállalkozása, így az IT-támogatást bízza a Lenovóra. Díjnyertes szolgáltatásaink széles körű portfóliója rugalmas megoldásokat kínál annak érdekében, hogy megfeleljen a kis- és középvállalatok különleges igényeinek. Az üzembe helyezéstől a selejtezésig és a közbeeső lépések során Ön mindig számíthat a Lenovóra, így adatai biztonságban lesznek, vállalkozása pedig eredményes marad.


Garanciahosszabbítások és -kiterjesztések

  • • Előfordul, hogy az alapgarancia nem elegendő. A Lenovo által kínált garanciahosszabbítások legtöbb öt évig állnak rendelkezésre (rendszerétől függően), és rögzített lejáratú, rögzített költségű megoldást kínálnak, melynek révén Ön pontosan betervezheti eszközköltségeit, és garanciát biztosíthat rendszere számára annak teljes tervezett használati idejére.
  • • A garanciakiterjesztések rugalmas megoldásokat kínálnak az Ön számára annak biztosítása érdekében, hogy a javítási válaszidő és a szolgáltatási szint megfeleljen saját és vállalkozása igényeinek.Tudjon meg többet.

„Véletlen sérülés elleni védelem”

Mozgalmas világunkban bármikor történhetnek balesetek. A Lenovo „Véletlen sérülés elleni védelem” szolgáltatása1 segít Önnek felkészülni a váratlan eseményekre és megtervezni a nem garanciális számítógépek javítási költségeit, lehetővé téve vállalkozása zökkenőmentes működését, miközben minimálisra csökkenti a váratlan számítógép-javítási költségeket.

  • • Az ADP megóvja beruházását a leesések, kiömlések, áramhullámlökések okozta működési vagy strukturális sérülésektől, illetve az integrált képernyő meghibásodásától, így Ön jelentősen csökkentheti a javítások vagy új számítógép vásárlása során adódó kiadásokat. Tudjon meg többet.

„Őrizze meg a merevlemezt” szolgáltatás

Mennyire értékesek ügyfél-, alkalmazott- és pénzügyi adatai? A Lenovo „Őrizze meg a merevlemezt” szolgáltatása révén Ön megtarthatja merevlemezét és azon tárolt adatokat abban a valószínűtlen esetben, ha merevlemeze meghibásodna. A KYD szolgáltatás növeli az adatbiztonságot, és potenciálisan csökkenti a polgári jogi felelősséggel kapcsolatos kockázatokat, ha szervezete érzékeny információkat kezel.

Ön rendelkezik az üzleti adatokkal a maga szabta feltételek szerint, amikor és ahogyan igényli. A KYD igénybevételével nem szükséges a hibás merevlemezek szállításának ellenőrzésével és a kapcsolódó papírmunkával foglalkoznia, így az IT-személyzet a küldetéskritikus vállalati tevékenységekre összpontosíthat.Tudjon meg többet .


Azért vagyunk itt, hogy segítsünk.  Hívja az 1-866-968-4465 számot és beszéljen a Lenovo képviselőjével.


Print this pagePrint this page
 

1 -  A „Véletlen sérülés elleni védelem” szolgáltatás feltétele a telephelyre szállítás.