Home   >  Lenovo szolgáltatások   >  Védelmi szolgáltatások   > 

Lenovo szolgáltatások – Védelmi szolgáltatások


„Véletlen sérülés elleni védelem” (ADP)

Protection ServicesA Lenovo „Véletlen sérülés elleni védelem” szolgáltatása révén Ön előre meghatározhatja a nem garanciális számítógépek javítási költségeit, így elkerülheti a termelékenység megszakítását, miközben minimálisra csökkenti a váratlan számítógép-javítási költségeket.

  • • • Az ADP megóvja beruházását a leesések, kiömlések, áramhullámlökések okozta működési vagy strukturális sérülésektől, illetve az integrált képernyő meghibásodásától, és jelentősen csökkenti a javítások vagy új számítógép vásárlása során adódó kiadásokat. Tudjon meg többet.

„Őrizze meg a merevlemezt” szolgáltatás (KYD)

A Lenovo „Őrizze meg a merevlemezt” szolgáltatása lehetővé teszi az Ön számára, hogy megtartsa merevlemezét és adatait abban a valószínűtlen esetben, ha merevlemeze meghibásodna. A KYD szolgáltatással növeli az adatbiztonságot, és potenciálisan csökkenti a polgári jogi felelősséggel kapcsolatos kockázatokat, ha szervezetének érzékeny információkat kell kezelnie.

Ön rendelkezik az üzleti adatokkal a maga szabta feltételek szerint, amikor és ahogyan igényli. A KYD igénybevételével nem szükséges a hibás merevlemezek szállításának ellenőrzésével és a kapcsolódó papírmunkával foglalkoznia, így az IT-személyzet a küldetéskritikus vállalati tevékenységekre összpontosíthat. Tudjon meg többet .


Azért vagyunk itt, hogy segítsünk.  Hívja az 1-866-968-4465 számot és beszéljen a Lenovo képviselőjével.


Take a quick surveyTake a quick surveyEmail this pageEmail this pagePrint this pagePrint this page