Home   >  Usluge tvrtke Lenovo   >  Usluge snimanja   > 

Usluge tvrtke Lenovo – Usluge snimanja


Usluge tvrtke Lenovo – Usluge snimanjaNačin na koji opskrbljujete svoja računala odredit će hoćete li dobiti rezultate koje očekujete od svojega ulaganja. Priprema, planiranje i primjena računalnih sustava vremenski su intenzivni i imaju previsoke troškove. Gartner 1 u biti procjenjuje da organizacije mogu potrošiti do 300 USD/sustavu kako bi ručno snimili, učitali i konfigurirali svako novo računalo. Sveobuhvatan niz rješenja tvrtke Lenovo nudi izvrsnu ravnotežu učinkovitosti i performansi mijenjajući skupe naporne popratne usluge u automatizirani proces koji iskorištava najbolju industrijsku praksu.

S uslugama slikovnog dizajna tvrtke Lenovo dobivate neposredan pristup inženjerskoj stručnosti iz Lenova. Pružamo prilagođene slike koje se temelje na potrebama vaše organizacije, čime se povećava vaše ulaganje u hardver i značajno štedi tijekom životnog vijeka Vašega sustava.


 • • Izrada standardnih/statičnih slika omogućava brzu reakciju na promjene slike ili potrebe implementacije
 • • Dinamično snimanje konsolidira varijabilnost slike u jedinstveno rješenje primjene
 • • Pametno snimanje kombinira hardver tvrtke Lenovo i korisnikovu Windows 7 sliku u jedinstveno rješenje dinamičkog snimanja.
 • • Tehnologija Enhanced Experience (ETT) – snimanje kako bi se povećala učinkovitost sustava Windows 7 na vašem sustavu
 • • Verifikacija slike – potvrdite svoju sliku i ranije otkrijte pogreške tijekom primjene
 • • ImageUltra – objedinjuje sve potrebe snimanja tvrtke u jedinstvenu inteligentnu primjenu računalnog rješenja Saznajte više

With Priority Technical Support, IT Technicians by-pass Level 1 support and get direct access to Level 2 technicians to resolve issues fast.


Zašto Lenovo?


Vodeći u industrijskoj grani
 • • Osnovan 1996. godine
 • • Tehničari/inženjeri kombiniraju više od 200 godina iskustva u snimanju
 • • Više od 8.000.000 prilagođenih slika raspoređeno na više od 3.000 kupaca
 • • Certificiran prema ISO 9001

Svjetska pokrivenost
 • • Pokrivenost osiguravaju četiri lokacije u svijetu
 • • Proces prilagođenog snimanja standardiziran na globalnoj razini

We are here to help. Call 1-866-968-4465 and speak with a Lenovo representative.Izvori
Srodne poveznice
Obuka

Pregledajte naš katalog i potražite ponude proizvoda i rješenja. Saznajte više


Related Video

See Transition Services in action.


Tehnička podrška

Isprobajte našu nagrađivanu mrežnu podršku. Saznajte više.


Kontaktirajte Lenovo

Mi smo Vam uvijek spremni pomoći. Nazovite 1-866-968-4465 i razgovarajte s predstavnikom Lenova.


Usluge standardnog snimanja

Lenovo Services – Imaging ServicesUsluge snimanja tvrtke Lenovo mogu sniziti vaše troškove, podržati bržu primjenu i smanjiti pogreške pri primjeni.

Stvorite prilagođenu sliku - Posavjetovat ćemo se s vama kako bismo utvrdili Vaše potrebe snimanja. Tada ćemo napraviti prilagođenu sliku koja se sastoji od jednog jezika, jednog operativnog sustava i aplikacija vaše tvrtke. Nakon provjere sve vam šaljemo na konačni pregled i odobrenje.

Stvorite prilagođenu sliku na dodatnim jezicima - Nakon što se posavjetujemo s Vama, napravit ćemo novu sliku na dodatnom jeziku za jedan operativni sustav i aplikacije vaše tvrtke.

Dodajte dodatne pokretačke programe uređaja - Ako u standardno učitavanje želite dodati dodatne mogućnosti uređaja, dodat ćemo pokretačke programe uređaja koje specificirate i procijeniti kompatibilnost. Kao rezultat toga, Vaša slika bit će spremna za rad s vašom konfiguracijom hardvera.

Izmijenite ili preselite sliku koju je isporučio kupac - Nakon što se posavjetujemo s Vama, napravit ćemo zahtijevane izmjene Vaše postojeće prilagođene slike. Identificirat ćemo i ukloniti probleme koje nađemo u slici i savjetovati vas u skladu s time. Testirat ćemo sliku pa Vam je zatim poslati na konačan pregled i odobrenje.

Provjera slike koju je isporučio kupac - Sastoji se od savjetovanja i testiranja plana razvoja. Nakon što testiramo vašu sliku, poslat ćemo vam opširno izvješće o bilo kakvim pogreškama u Vašoj slici i uključiti dokumentaciju o rješenju. Nakon što napravite izmjene, Lenovo će revalidirati Vašu novu sliku.

Priprema slike za proizvodnju - Prije učitavanja Vaše slike pobrinut ćemo se da se ispravno podigne, da nema virusa te da nema prisutnih očitih slikovnih grešaka i pripremiti je za proizvodnju.

Diskontinuirana slika hardvera - Kada kupci produlje životni vijek svojega hardvera, Lenovo može stvoriti sliku za iskorištavanje naslijeđenog hardvera s trenutačnim standardima operativnog sustava i softvera tvrtke. Mi možemo napraviti, migrirati/modificirati i verificirati slike za besprijekornu integraciju novoga i postojećeg hardvera te smanjiti varijable koje mogu povećati troškove podrške. Od kupca se može zatražiti da pošalje neki hardver na testiranje.

Inženjer za standardno snimanje na licu mjesta - Sada inženjer za snimanje tvrtke Lenovo može sve gore spomenute usluge obavljati na lokaciji kupca umjesto u Lenovu. Usluga inženjera na mjestu kupca trenutačno je dostupna samo u SAD-u.


We are here to help. Call 1-866-968-4465 and speak with a Lenovo representative.Izvori
Srodna poveznica
Related Video

See Transition Services in action.


Technical Support

Try our award-winning Web support. Learn more.Advanced Deployment Services (ADS)

Lenovo Services – Imaging ServicesAn automated installation wizard intuitively automates the PC deployment process from within the image.


The Problem:

After an image is restored to a system, a great deal of time is spent to configure and deploy the image to all end user systems, including domain assignment, user specific application installation, user data migration, etc.


The Solution:

ADS fully automates the image deployment processes so technician’s touch time is reduced to a few minutes or to zero.

With ADS, the PC deployment process is automated by way of a simple-to-use interface. All the user has to do is power on the system and answer a few simple, menu-driven questions. This will kick off the personalization of the PC to match the user’s needs. ADS allows different departments within an organization to consolidate their configurations into a single ADS package that can be applied to any image. Examples of custom image configurations include location/geography, job function and language.


Estimated cost to image a single
PC using the old technology
Cost to image a single PC using ADS
Loading the image - 30 minutes Cost of ADS Development - $10/PC
Configuring the PC - 1 hour Cost to load ADS onto each PC - $25
Migrating data - 1 hour TOTAL: $25 x 1,000 PCs = $35,000
TOTAL: 2.5 hours; $125 x 1,000 PCs = $125,000

(A deployment scenario for a 1,000 unit purchase, assuming an IT technician makes $50 per hour.)


We are here to help. Call 1-866-968-4465 and speak with a Lenovo representative.Related Links
Related Video

See Transition Services in action.


Technical Support

Try our award-winning Web support. Learn more.Usluge ImageUltra

Usluge tvrtke Lenovo – Usluge ImageUltraUz ImageUltra, nevjerojatno jednostavno je raditi s raznolikim operacijskim sustavima i jezicima, računalima i grupnim aplikacijama diljem poduzeća.

Poduzeće opremljeno s ImageUltra pripremljeno je za brzu, besprijekornu nadogradnju na novi hardver čim se najavi jer se pokretački hardverski programi mogu odijeliti iz osnovnog operacijskog sustava i slike aplikacijskog

ImageUltra Services


Usluge ImageUltra

Stvaranje slika - Stvaranje jedinstvene slike za stolna i prijenosna računala Lenovo.

Pripreme Buildera za proizvodnju - Pripremite postojeću korisničku sliku u programu ImageUltra Builder za puštanje u proizvodnju u svrhu učitavanja prilagođenih korisničkih konfiguracija.

Provjera Buildera - Isprobajte sliku kako biste provjerili preciznost i poslali korisnički sažetak rezultata.

Izmjena/migracija - Posavjetujte se s kupcem i odredite plan provjere, potrebne izmjene postojeće slike, identificirajte/uklonite probleme.

Razvoj modula - Kreirajte individualizirane module na zahtjev kupca iz softverskih bitova kupca.


We are here to help. Call 1-866-968-4465 and speak with a Lenovo representative.Izvori
Srodne povezice
Related Video

See Transition Services in action.


Technical Support

Try our award-winning Web support. Learn more.Korisnička ocjena usluga snimanja

Zašto Lenovo?

Lenovo Services – Imaging ServicesImaging Technology Center tvrtke Lenovo nudi sveobuhvatan niz rješenja za podršku prijelaza u Vašem poslovanju. Uz izvrsno osoblje i inovativna rješenja, ITC tvrtke Lenovo pruža potpunu pozornost isporuci vrijednih usluga zadovoljnim kupcima.


Vodeći u industrijskoj grani
 • • Osnovan 1996. godine
 • • Tehničari/inženjeri kombiniraju vise od 200 godina iskustva u snimanju
 • • Više od 8.000.000 prilagođenih slika raspoređeno na vise od 3.000 kupaca
 • • Certificiran prema ISO 9001

Svjetska pokrivenost
 • • Pokrivenost osiguravaju četiri lokacije u svijetu
 • • Proces prilagođenog snimanja standardiziran na globalnoj razini

"Usluge tvrtke Lenovo čine razliku. Selimo se u "trgovinu Lenovo" pri našem uvođenju na tržište 1:1."
- IT menadžer
Škole u okrugu Orange, Sjeverna Karolina

"Uz pomoć usluga snimanja tvrtke Lenovo učenički sustavi bili su personalizirani tijekom prvoga pokretanja. Alat Rescue & Recovery dokazao se važnim od prvoga dana uvođenja prijenosnog računala kada je trebalo obnoviti brojne sustave."
- IT menadžer
Javne škole okruga Daviess, Kentucky

"QinetiQ uštedio je rad i troškove koji su obično potrebni tijekom početnog uvođenja kako se proces snimanja ne bi morao nadgledati u kući. Dakle, metoda isporuke Lenovo ispunila je naše visoke sigurnosne potrebe."
- VP, informacijska tehnologija
QinetiQ, Ujedinjeno kraljevstvo

"Egro je odlučio da sa svojim ograničenim brojem osoblja želi prijenosna računala s učitanim prilagođenim slikama pa je tako iskoristio usluge ImageUltra koje su mu pružene preko centra Imaging Technology Center tvrtke Lenovo."
- direktor
EGRO, Švicarska


Komentari drugih kupaca...

"Cijenim kvalitetu i trud koji ulažete u svojem centru za snimanje. Kada dobijem slike, ne moram ništa mijenjati. To mi štedi i vrijeme i novac. Hvala svima iz Lenova."

"Izvrsno je surađivati s osobljem iz centra za snimanje, što je ključno za uspjeh mojih projekata."

"Usluga je bila izvrsna, teško bih mogao predložiti bilo koje područje poboljšanja."

"Moje iskustvo s ljudima u centru za snimanje Lenovo bilo je čarobno! To je svakako proces koji ćemo opet iskoristiti i preporučiti drugima. Imali smo vrlo fiksan vremenski rok, a inženjeri tvrtke Lenovo su sve obavili bez komplikacija. Bilo nam je zadovoljstvo!"

"Smatram da je vaše osoblje brzo, učinkovito i da je spremno pružiti pomoć. Praćenje je bilo savršeno. Možda biste sljedeći puta mogli napraviti neku manju pogrešku kako bih vam mogao dati nekoliko savjeta o njenom poboljšanju."

"Inženjer iz centra za tehnologiju snimanja napravio je izvrstan posao te nas obavijestio o tomu što nam je potrebno i s nama je provjerio testiranje završnog proizvoda. Napravili smo neke manje prilagodbe koje su bile provedene vrlo brzo i učinkovito. To je izvrstan posao!"


We are here to help. Call 1-866-968-4465 and speak with a Lenovo representative.Izvori
Srodne poveznice
Related Video

See Transition Services in action.


Technical Support

Try our award-winning Web support. Learn more.


Print this pagePrint this page
 

1 - “Alat, troškovi migracije sustava Windows 7“, Gartner, 16. listopada 2009. #G00171501

*Lenovo ima centre za snimanje u Research Triangle Parku u Sjevernoj Karlini; Yamato u Japanu, Shenzhenu u Kini i Bratislavi u Slovačkoj. Ti centri nude prilagođeno kreiranje slika, upravljanje, provjeru kompatibilnosti i druge usluge.