Domov   >  Lenovo vizitka   > 

Moč idej

 
Ideje so povsod
Vaše življenje je nenehno gibanje. Živite zunaj omejitev, v električni dobi, kjer so ideje povsod in naslednja bi lahko bila vaša najboljša. Ali ste pripravljeni? Na podzemi ali na cesti, v čakalnici ali spalnici, na plaži ali na avtobusu - kje vas ideje najdejo?

Kjerkoli se vam utrne misel, tam je Lenovo. Pomagamo vam ujeti vaše ideje, jih prenašamo, shranjujemo in delimo - jih uresničujemo. Uresničite svoje ideje z našimi zmagovalnimi, odlično zasnovanimi prenosnimi in namiznimi računalniki.

Ustvarjanje bolj jasnega sveta
Zaposleni v Lenovo si dnevno prizadevajo za razvoj in ustvarjanje novih idej ter novega načina mišljenja. Ideje postajajo pametne, varne in enostavno uporabne tehnološke rešitve z dodano vrednostjo, ki pomagajo definirati Lenovo. Našim kupcem po vsem svetu zagotavljamo nov način rasti njihove produktinosti.

Kaj to pomeni za vas? To pomeni, da Lenovo posveča skrb za izgradnjo najboljših računalnikov, ki nudijo izjemno lastniško izkušnjo. Torej, namesto da bi se gnali za idejami jih lahko ustvarjate, razvijate in gledate kako rastejo. Naj vsaka ideja raste.

Več
 
 
Lenovo izdelki
Uresničite svojo idejo o popolnem računalniku - kupite naše odlično zasnovane prenosnike, namizne računalnike in dodatke.
Več
LenovoVision
Oglejte si video Lenovo računalnikov in odkrijte nekatere najboljše ideje o novostih.
Več