Hem   >  Om Lenovo   > 

Styrkan i goda idéer

 
Idéer finns överallt
Ditt liv är i ständig rörelse. När som helst kan den där extra smarta idén dyka upp - kanske din bästa tanke någonsin. Är du beredd? På tunnelbanan eller på motorvägen, i konferensrummet eller precis när du gått och lagt dig... När får du dina idéer?

Oavsett var du befinner dig kan du ta hjälp av Lenovo. Vi hjälper dig att fånga upp dina idéer, ta dem med dig, lagra dem, dela dem – och förverkliga dem. Med våra prisbelönta bärbara och stationära datorer, får du ut det mesta av dina idéer.

Skapar en ljusare värld
Varje dag arbetar vi på Lenovo i ett företagsklimat som uppmuntrar till nya idéer och nya lösningar. En del av dessa idéer leder fram till smarta, säkra och lättanvända datorprodukter och kringtjänster som stödjer den nya tekniken som Lenovo står för. Överallt i världen hjälper vi våra kunder att ta hand om sina idéer för att arbeta mer produktivt.

Vad innebär det för just dig? Vår passion, att tillverka förstklassiga datorer, gör att du kan känna dig trygg med en dator från Lenovo. Du får den sinnesro som behövs för att kunna utveckla de goda idéerna och få dem att växa. Och när goda idéer får en chans att gro blir världen ljusare.

Läs mer Lenovo
 
 
Lenovos produkter
Förverkliga din idé om den perfekta datorn – köp våra tekniskt avancerade bärbara och stationära datorer samt tillbehör.
Läs mer
LenovoVision
Visa filmer om Lenovos datorer och ta del av några av våra idéer kring innovation.
Läs mer