Főoldal   >  A Lenovo-ról   > 

Vállalatunk

 
 
A Lenovo célja
A Lenovo célja egy olyan új vállalat megteremtése, amely kifogástalan, díjnyertes számítógépeket készít ügyfelei számára. Elképzeléseinknek semmi sem szabhat határt, a korlátokon és szervezeti felépítéseken túl, nemzetközi csapatunkkal az innováció erejét hasznosítjuk. Innovatív és izgalmas termékeket és szolgáltatásokat tervezünk, ügyfeleink igényeinek kielégítésére.
Az új világ vezető vállalata
A Lenovo, egy új számítógépgyártó vállalatként, a földrajzi és szervezeti határokat globálissá bővíti:

 • Termékeinket 6 kontinensen fejlesztjük, gyártjuk és értékesítjük
 • Nemzetközi vállalatunknak több vezető központja is van
 • Amerikai vezérigazgatónk irodája Szingapúrban van
 • Kínai vezető elnökünk Észak-Karolinában dolgozik
Globális erőforrások
A Lenovo válasza a globalizációra a globális erőforrások hasznosítása. Stratégiánk célja felszabadítani az innovációs erőket nemzetközi csapatunkban. A globális erőforrások hasznosítása nagyban különbözik az eredeti globalizációs modelltől. Külső partnerek bevonásával, a fejlett piacokon dolgozunk az innováción és általános menedzsmenten, valamint marketingen, míg a fejlődő, alacsony költségű piacokon szerezzük be a nyersanyagot, a munkát és végezzük a gyártást. A globális erőforrások hasznosítása új lehetőségeket és ötleteket jelent, amelyek a világ bármely sarkában hasznosíthatók.

Elismerjük a kiemelkedő teljesítmény nyújtó központokat. Ezek a központok teszik lehetővé, hogy ügyfeleink igényeit kiemelkedő minőségű termékekkel elégítsük ki. Majd ezeket a termékeket ellátói és szállítói rendszerünknek köszönhetően gyorsan és hatékonyan juttatjuk el a megfelelő helyre.
Hogyan hasznosítja a Lenovo a globális erőforrásokat
A Lenovo “innovációs háromszöge” egy olyan stratégia és struktúra, amely lehetővé teszi a kiemelkedő és innovatív eredmények elérését.

A Lenovo szerint a globális erőforrások hasznosításával készíthetünk innovatív, világszinten kiemelkedő számítógépeket ügyfeleinknek. A Lenovo Thinkpad márkája továbbra is az üzleti modellünk központi részét képviseli. A folyamat:

 • A ThinkPad-el kapcsolatos ügyfél felmérések és a termék tervezése az Egyesült Államokban történik
 • A piacvezető notebook hardver design központ Yamato-ban, Japánban működik
 • A ThinkPad termékeket kínai csapatunk készíti el és teszteli
 • Végül, a ThinkPadeket a világ minden tájára szállítjukÜgyfeleink igényeinek kielégítése
A Think termékcsoportnál a kutatás és fejlesztésre összpontosítunk, hogy megoldhassuk azokat a kihívásokat, amelyekkel a vállalatok szembesülnek: számítógép készletük hatékony kezelése, alacsony számítógép fenntartási költségek és az adatok védelme az illetéktelen hozzáféréssel és károsodással szemben. Az Idea termékcsoportunknál az egyéni és kisvállalati üzleti igényekre összpontosítunk, mint például a kiemelkedő hangminőség, személyes adatok védelme és szórakoztató funkciók.

A Lenovo ezt a piacismeretet a Think termékcsoport innovatív termékeiben hasznosítja:

 • A cseppálló billentyűzet, egy folyadékelvezető nyílással védi meg a ThinkPad számítógépet a ráömlött folyadéktól
 • A magnézium bevonatú ház és az egygombos rendszer-helyreállítás biztosítja a ThinkPad notebookok esetében az adatvédelmet és megbízhatóságot.
 • A ThinkVantage Productivity Center-hez hasonló hatékonyság növelő alkalmazások leegyszerűsítik az olyan mindennapi feladatokat, mint a vezeték nélküli kapcsolat, program frissítések és jelszó védelem.
 • Az energiatakarékos &rlquo;zöld” rendszerek megfelelnek az EPEAT Gold és EnergyStar 4.0 standardoknak.
 • Az adatok és a gépek védelmét az olyan biztonsági funkciók biztosítják mint a gépváz feltörésének érzékelése, ujjlenyomat-olvasó, beépített biztonsági chip, és lehetőség az USB be- és kikapcsolására.
 • A személyes adatok védelmét a legmodernebb VeriFace™ arcfelismerő szoftver és beépített kamera biztosítja.
 • A Dolby© Home Theater™ prémium audio rendszer mozi minőségnek megfelelő hangélményt nyújt.
 • Elegánsan megtervezett, központosított Multimedia Control Center, amellyel egyszerűen irányíthatók a média funkciók.

Napjaink gazdasági viszonyai között, a Lenovo meggyőződése, hogy az ügyfelek az egyes termékek közül az azok által nyújtott érték és minőség alapján választanak. Ezért a Lenovo arra törekszik, hogy ügyfeleinek és partnereinek világszinten kiemelkedő, az egyes igényeket egyedülálló módon kielégítő termékeket készítsen.