Hjem   >  Om Lenovo   > 

Styrken af idéer

 
Idéer findes overalt
Dit liv er i konstant bevægelse Du lever i den nyskabende og moderne verden, hvor idéerne kan findes overalt og hvor den næste godt kan vise sig at være din bedste. Er du parat? På toget eller på vejen, i mødelokalet eller i soveværelset, på stranden eller i bussen - hvor er det idéerne finder dig?

Hvor end din vej fører dig, så vil Lenovo være der. Vi hjælper dig med at sikre dine idéer, bære dem, opbevare og deler dem — og realisere dem. Bringer dine idéer til live med vores prisbelønnede og fremragende velkonstruerede bærbare og stationere computere.

Skabe en smartere verden
Hver dag arbejder medarbejderne hos Lenovo i et miljø som fremmer nytænkning og idéer. Disse idéer skaber smarte, sikre og brugervenlige produkter og værdiskabende professionelle tjenester som er med til at definere Lenovo. Verden over hjælper vi vores kunder med smarte nye måder, til at være mere produktive.

Hvad betyder det for dig? Det betyder at Lenovos engagement for at bygge klassens bedste computere giver dig en usammenlignelig oplevelse for ejerskab. Derfor får du ro til at styre dine idéer, fremme dem, udvikle dem, se dem vokse sig store. Og i takt med at hver idé vokser, lysner verden op.

Lær mere om Lenovo
 
 
Lenovo produkter
Realiser idéen af den perfekte pc — køb vores fremragende veludviklede bærbare og stationere computere, samt tilbehør.
Få mere at vide
LenovoVision
Se videoer af Lenovo-pc'ere og lær mere om nogle af vores lyse idéer for innovation.
Få mere at vide